Ga je verbouwen en ben je op zoek naar een nieuwe en moderne zwarte radiator? Wanneer je op zoek bent naar een verticale radiator in de kleur zwart, dan is het de hoogste tijd om informatie op te doen. Zeker tijdens de koude dagen van het jaar is het een must om iedere ruimte goed te verwarmen met een radiator. Hieronder vertellen we alles over verticale radiatoren in deze moderne kleur. Lees alles over de opties en ga na wat het beste bij jou en je interieur past!

Waarom een zwarte verticale radiator? 

Verticale radiatoren zijn hartstikke handig om in huis te hebben, zeker wanneer je ergens maar weinig ruimte hebt. Wanneer je in een ruimte zoals de slaapkamer grote ramen hebt met een smal stuk muur ertussen, dan kun je daar een smalle verticale zwarte radiator plaatsen. Deze radiator heeft voldoende capaciteit om iedere ruimte in huis te verwarmen. Of je hem plaats in kleinere ruimtes zoals de hal, de badkamer of in het toilet, of in grotere ruimtes zoals de slaapkamer en de woonkamer: een zwarte verticale radiator zal iedere ruimte naar wens verwarmen.

Zwarte radiator voor in ieder interieur 

Een zwarte radiator in verticale vorm is steeds populairder om in huis te hebben. Vroeger zag je vooral kleuren zoals wit en beige, maar tegenwoordig is de kleur zwart helemaal trendy. De verticale radiatoren in zwarte kleur zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Zo kun je zwarte radiatoren plaatsen in een klassiek, modern of industrieel interieur. Passend bij een klassiek interieur kun je gaan voor een zwarte radiator met glans. Heb je een modern of industrieel interieur? Dan kun je gaan voor een mat zwarte radiator. Door deze kleur te gebruiken maak je van je verticale radiator een echte eyecatcher. 

Welke soorten zwarte verticale radiatoren zijn er?

Op het gebied van een verticale radiator heb je twee populaire soorten. Zo heb je designradiatoren en paneelradiatoren. Hieronder lees je alles over deze twee producten in de kleur zwart. 

    1. Designradiatoren in kleur zwart 

Wanneer je een designradiator aanschaft dan kun je er vanuit gaan dat dit de meest stijlvolle radiator is. Een zwarte design radiator wil iedereen wel in huis hebben hangen. Je hebt twee soorten designradiatoren. Zo heb je dit exemplaar voor in de keuken, woonkamer, hal of slaapkamer. Deze radiator is een echte eyecatcher, zeker wanneer je voor een zwarte radiator gaat. Ook zien we dit product vaak terug in de badkamer. Deze verticale radiator is in te zetten als handdoekradiator waarop je handdoeken in no time kunt laten drogen. Deze radiatoren zijn in veel verschillende kleuren zwart verkrijgbaar. Denk aan glanzend zwart, mat zwart of grijs zwart. Ook kun je kiezen uit diverse breedtes en hoogtes. 

    2. Paneelradiatoren in kleur zwart 

Naast traditionele horizontale paneelradiatoren heb je ook een verticale paneel radiator. Deze variant heeft bijna altijd een vlakke voorkant, waardoor deze verticale radiator erg mooi in ieder interieur staat. Zeker wanneer je voor een zwarte radiator gaat! Deze kleur past perfect binnen een modern interieur, maar ook bij een industriële inrichting zal een zwarte paneel radiator fantastisch staan. Een verticale paneel radiator verwarmt dankzij het grote oppervlakte van het verwarmingselement iedere ruimte snel op. Ook deze radiator is in diverse kleuren zwart verkrijgbaar. Op deze manier kun je kijken welke zwarte radiator het beste bij je woonstijl past.