Tegenwoordig zijn kleuren op muren helemaal in. De laatste kleuren vind je bij VT wonen en allerlei andere woonmagazines maar wat mensen aak niet weten is dat zodra je een kleur uitkiest deze er heel anders uit kan zien op verschillende muren omdat het licht niet optimaal is of er een verkeerde kleur als ondergrond is gebruikt. Wanneer de muur niet helemaal wit is maar een beetje gelig zal dat direct effect hebben op de uitkomst van de kleur. Zorg daarnaast dat je alle gaten goed hebt gevuld mt een betonn filler. Hobbeltjes, fillers en andere zaken zie je direct terug op de muur en dat is eeuwig zonde. We gebruiken zelf beton gereedschap Nine yards om de maximale resultaten te behalen. Deze tools zorgen voor een gladde strijk zodat je alle oneffenheden direct kunt gladstrijken. Ideale hiervan zijn de randen die een curve hebben. Erg fan van de grip die lekker in de hand ligt waardoor je altijd scherpe randen kunt trekken. De overige kraft tools vinden we ook erg fijn werken.

Gladde muren zijn een investering

Zoals gezegd zijn gladde muren de basis voor een goede kleur. Zodra de muur niet goed is of niet goed is gestucd dan blijf je dat voor altijd zien en ben je eigenlijk altijd bezig om de muur te repareren ipv in een keer goed de muur te laten stucen. We spraken een eigenaar van een schildersbedrijf hier uit de buurt en hij was erg positief over de beton tools die tegenwoordig beschikbaar zijn. Vroeger had je echt moiete met het gladstrijken maar sinds dat er zoveel gereedschap is om dit te tackelen kun je zeer snel en kostenefficient te werk gaan. Een basis die aan de ene kant snel gelegd is en aan de andere kant door een goede doe het zelver kan worden aangebracht.