Ben je net verhuisd en op zoek naar leuke decoratie voor in je keuken of badkamer? Of misschien heb je al jaren dezelfde decoratie en wil je een keer iets nieuws? Wat dacht je van tegelstickers? Het is voordelige decoratie en het zorgt direct voor een gezellige, nieuwe uitstraling.

Het aanbod tegelstickers is erg gevarieerd
De een denkt bij tegelstickers aan gekleurde patroontjes die je over de tegels heen kunt plakken, de ander denkt aan een mooie foto van een natuurlandschap wat je als sticker over je tegels plakt. Het aanbod aan tegelstickers is erg uitgebreid. Je hebt kleine stickertjes met vrolijke figuurtjes die je op je tegels kunt plakken maar je hebt ook prachtige, kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen die in je tegelformaat kunnen worden gesneden zodat je het op je tegels kunt aanbrengen en van een prachtige uitstraling kunt genieten. Dat kunnen verschillende afbeeldingen zijn. Een foto van je favoriete diersoort bijvoorbeeld, of de skyline van New York als je dat mooi vindt. Wil je een foto uit je eigen collectie? Bijvoorbeeld je trouwfoto of een mooie familiefoto? Ook dat is mogelijk. Het dient wel een kwalitatief goede foto te zijn zodat de kwaliteit mooi blijft wanneer het op groot formaat wordt afgedrukt.

Tegelstickers met patronen en printjes
Een mooie strook met gekleurde vierkantjes verticaal over je tegels heen? Of een leuk dierenprintje? Misschien een sierlijke, zwart-witte barok strook? Ook dat soort tegelstickers zorgen voor een prachtige uitstraling op je tegels. Het is een mooi detail wat vaak voor die extra gave look zorgt. Zowel de keukentegels als de badkamertegels krijgen een mooie uitstraling met tegelstickers erop. Deze stickers zijn vaak in verhouding voordelig. Meestal heb je voor zo’n tien tot vijftig euro mooie stickers op je tegels. Ben je er naar een paar jaar op uitgekeken dan haal je het er vaak gemakkelijk weer af en kun je eventueel voor nieuwe tegelstickers kiezen!