Je bent mooie plannen aan het maken voor het schilderen van jouw woning. Ga je voor kleurrijk, natuurlijk of rustige kleuren? Een nieuwe kleur om de muur brengt vaak een hele nieuwe sfeer met zich mee. Heb jij ook al nagedacht over wat voor soort gordijnen hier mooi bij passen? Wij geven je graag advies over het kiezen van jouw raamdecoratie.

raamdecoratie

Kleurrijk interieur

Houd jij van een kleurrijk, maar strak interieur? Ontdek dan de honingraat plissés van plissegordijnenexpert.nl. De plissés hebben een luxe uitstraling en zijn in meer dan 100 kleuren te verkrijgen. Oranje, okergeel, antraciet, smaragd blauw? Voor elk interieur is er een passende kleur.

Waarom honingraat plissés? Ze hebben dankzij de holle luchtbanen midden in de stof een extra isolerende, geluiddempende én decoratieve werking. Honingraat plissés combineren dus perfect een sfeervolle uitstraling met energiebesparende functie. Duurzaam, kleurrijk en modern!

Gordijnen bij industriële stijl

Heb je een industriële stijl? Het is één van de meest populaire trends in ons land. Robuust en stoer met een tintje vintage. Wat hier perfect bij past zijn antraciet gordijnen. Je kunt gordijnen op maat laten maken bij Pax Raamdecoratie, specialist in raamdecoratie op maat. Stel het gordijn op maat samen met zwarte roede en het sluit perfect aan bij jouw industriële stijl. Ook kun je gaan voor een gordijnstof met karakter, zoals een wat grovere weving.

Lichte kleuren in huis

raamdecoratie

Heb je veel lichte kleuren in huis? Trek deze rustige sfeer door in de gordijnen. Transparante plissés, witte vitrages of lichte rolgordijnen benadrukken de rust in het interieur en laten veel licht binnen. Helemaal bij top down bottom up plissés heb je veel vrijheid om de lichtinval te bepalen en je privacy te behouden. Hier kun je zelf kwalitatieve plissés op maat samenstellen: https://www.paxraamdecoratie.nl/top-down-bottom-up. Denk aan plissés in lichte kleuren als:

  • Lichtblauw;
  • Crème;
  • Wit;
  • Lichtbruin;

Gordijnen zonder boren

Wil je liever niet boren in de net geschilderde kozijnen? Sinds kort kan je ook kiezen voor een kliksysteem plisségordijn. Eigenlijk is het smartfitsysteem een plisségordijn met nette frame er omheen, net zoals bij een hor. Dit kliksysteem bevestig je door middel van een magneetband en een staalband die je op het kozijn plaatst. Hierdoor hoef je niet langer te boren in het kozijn.

Twijfel je nog te veel over welke kleur het beste is? Vaak kun je online van tevoren gratis stalen aanvragen om de kleur en stof te bekijken. Je kunt op deze manier een goede voorstelling maken van hoe het gordijn eruit komt te zien in jouw woning.